Szerintetek nem gáz, ha egy magát stylistnak nevező ember hamisítvány termékekkel pózol?
Mindenkin ciki a replika de kerkedni vele a leggazosabb.
Így igen, ciki amit a csaj csinál.
Mellékesen manapság mindenki szinte stylist, modell vagy blogger szóval semmi jelentősége ezeknek a kifejezeseknek.
Belinkelnéd kiről van szó?
A kérdésre válaszolva: ami miatt furának tartom, hogy ha "stylist" akkor inkább bemutathatná a saját egyéniségét, ami a véleményem szerint hamisított ddesigner termékekkel nem igazán célravezető.
Mondjuk hamisítványt én se vennék, (amíg nincs pénzem rá, addig inkább semmilyen ne legyen, mint replika) de ez az ő dolga, hogy vesz, nem kell követni...
(előző voltam)
Egy igazi stylist tiszteli a divatszakmát, ezáltal a tervezőket is. És alapvető, hogy ha tiszteli a designerek munkáját akkor nem veszi meg hamisítványt. Szerintem...
Plusz szerintem elég durva, hogy ha elmegy egy fotózásra dolgozni, és olyan lányokat öltöztet akik eredeti dolgokat hordanak a hétköznapokon, és ő meg villog a hamisítvánnyal. Biztos vagyok benne, hogy a háta mögött kinevetik, de az is lehet, hogy többet nem fognak dolgozni vele.
Szép olcsóbb kategóriás dolgokat lehet kapni, egy stylistnak tudnia kell olyan ügyesen kombinálni a dolgokat, hogy a legolcsóbb outfit is a legtökèletesebbnek, legkifinomultnak tűnjön! Nem a hamis Gucci övtől meg a hamis Chanel és Dior táskától lesz híres, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!