Megéri a NewYorker-ba, H&M-be vásárolni?
Figyelt kérdés
Megéri? Ezekben az üzletekben jók a ruhák anyagai?2018. jan. 8. 00:26
1/8 anonim válasza:
New Yorker nem, H&M ar ertek aranyban sokkal jobb.
3/8 anonim válasza:
H&M-ben mindenképp , nagyon sokat vásárlók onnan és meg vagyok elégedve mindennel! Minőségtől megkezdve, ár és minden elfogadható!
4/8 A jó édes válasza:
Fast fashion minőség mindkettő - 2-3 évnél egyik ruha sem bírja tovább, amit ott vásárolsz. Akit ez nem tántorít el annak jó lehet - de főleg nyárias öltözködésre, mert az anyagot általában eléggé kispórolják ezekből a ruhákból, nagyon vékonyka mindegyik.
5/8 anonim válasza:
2-3 év... nem értem mi a probléma. Ha egy 3000ftos póló bírja 2 évig az talán kevés? 😂
Kedvenc uzletem a H&M.
Legtöbbször ott vásárolok.
Nadrág, ing, pulcsi, kabát, szinte minden jöhet.
6/8 anonim válasza:
A H&M nagyon jó VOLT!
Nem tudom mi történt vele, de egy normális ruhát nem lehet ott kapni. Vagy olyan kevés az anyag benne, hogy átlátszik, vagy le van öntve egy nagy vödör flitteres takonnyal. Csilivili, undorító minták, el is vannak szabva.. Pedig régen nagyon szerettem. New Yorker se jobb, sose volt csúcsminőség, de az is csak romlott.
7/8 anonim válasza:
H&M-et szeretem, egy jó ár érték aránynak gondolom. New Yorkert nem szeretem, a ruháik nem igazán az én stílusom és elég gyakran 10 jön szemben egy egy darabból az utcán.
8/8 anonim válasza:
A New Yorker full gagyi, a H&M még okés, ha hirtelen kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!