Milyen szín áll jól sötét barna szemhez, kreol bőrhöz és barna hajhoz? (ruha)
Az elenk szinek is nagyon jol mutatnat, de leginkabb a fekete, cicas tus vonal, vagy fekete fustos smink a tuti. Szerintem ezek a legszebb sminkek a barna lanyokon. :) Nem egy nagy valami, semmi extra, megis csodas.:) Emiatt nagyon irigylem az ilyen tipust.
Itt pedig nehany tipp
Szerintem kíséri figyelemmel a Kardashian család öltözködését.
Még akkor is ha nem bírod őket (mert én sem), de az tény, hogy jól öltözködni legalább tudnak.
Ott az összes lánynak kreol bőre + sötét haja és szeme van.
Ősz típusba tartozol, ami azt jelenti, hogy nagyon jól állnak a barnás és vöröses földszínek, valamint a mustársárga, olívazöld, az arany ékszerek, a királykék.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Van esetleg olyan szín , ami szerintetek mégsem állna jol?Pl.szurke az jól áll?Vagy inkább ilyen meleg színeket válasszak?
Szia!
Hát a citromsárga az tutira nem állna jól. Bár nem tudom mennyire vagy kreol. Képet mellékelhetsz privátban, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!