Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Starshiners.hu oldallal van...

Starshiners.hu oldallal van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy jó kis felsőt az oldalon, de eddig még sosem rendeltem tőlük. Mennyire megbízhatóak? Minőség mennyire jó? Méretezéssel esetleg tapasztalatok? Köszönöm előre is a segítséget.
2017. dec. 23. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz minőség
2017. dec. 27. 00:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen?:( már megrendeltem időközben, de hát lehet akkor meg fogom bánni. Te milyen ruhát rendeltél tőlük?
2017. dec. 27. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én két ruhát,mind a kettö startshiners márkájú volt. Nagyon silányan voltak megvarrva,plusz a diplomaosztomra vásárolt30ezres ruha (fehér felső résszel,fekete aljal) egy mosás után ocsmány szürkére fogta meg magát.

Remélem te több szerencsével jársz majd.

2017. dec. 27. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Uhh hát ez nem hangzik valami túl jól. Ráadásul még sem az elsőre kinézett felsőt rendeltem meg, hanem egyből egy kabátot :D hát nem tudom...ha nem jön be még vissza lehet küldeni
2017. dec. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!