Mit csináljak a régi ruháimmal?
Figyelt kérdés
Vannak régi ruháim amiket nem szeretnék kidobni. Mit csináljak vele? Tart még a H&M-es ruha gyüjtés? Vagy valahova el tudom még vinni Miskolcon? Előre is köszi a válaszokat!2017. dec. 20. 18:23
1/9 anonim válasza:
Az Auchannál, Tesconál szokott lenni ruhagyűjtő láda. Vagy menj be találomra egy templomba, és érdeklődj. A papok, lelkészek jó eséllyel tudnak tippet adni majd, hol lehet leadni. :)
2/9 anonim válasza:
Felajánlhatod jótékonysági szervezeteknek, Miskolc nagy város, biztos vannak ott ilyenek.
3/9 anonim válasza:
Én Auchan ruhakonténerbe szoktam elvinni (mondjuk nem vagyok Miskolci, de szerintem minegyik áruháznál van ilyen).
De szerintem ha simán kiteszed egy kuka tetejére, ott is megtalálja egy hajléktalan, aki örül neki.
4/9 anonim válasza:
Vidd el valamelyik helyi vedononek. Ő tudja kik szorulnak rá a környéken.
5/9 anonim válasza:
El is adhatod őket Jófogáson, Gardróbcserén például.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. dec. 21. 04:37
7/9 anonim válasza:
Megpróbálhatod eladni facebookos csoportokban vagy jófogáson, de ha akarsz egy kicsit adományozni, akkor vannak gyűjtőkonténerek, most a karácsony miatt főleg. Esetleg bizományi bolt, ott is örülnek.
8/9 Laylah válasza:
Családsegítőben is le lehet adni, vagy ha pénzzé tennéd, használtruha-kereskedésben.
9/9 anc válasza:
Ha van egy kis időd és kedved, és jól jönne egy kis pénz kiegészítés, akkor akár online felületeken - mint például a Vatera -, árulhatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!