Ti hogy mossátok ki a szivacsos, merevítős melltartóitokat hogy ne menjen szét benne a merevítő?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 19:27
2/7 Metionin válasza:
Ilyen vastag szivacsos nincs, amúgy mosózsákban simán a mosógépben. Ha valamelyikből kijön a merevítő, kihúzom belőle, nekem amúgy sem kell.
3/7 anonim válasza:
Siman mosogepben, olyan draga melltartoim nincsenek, hogy megerje kezzel mosogatni, 1-2 evet meg igy is kibirnak altalaban siman. Ami nem is baj, mert kb pont ennyi ido alatt no egy kosarmeretet a mellem az elmult par evben. Szoval amugy sem tudnam tovabb hordani, ezert is nem vettem meg dragabb darabokat, mert igy penzkidobasnak tartom a 10-20 ezres melltartokat. Ezeket a 3-4-5 ezres h&m-es meg tesco-s darabokat nem sajnalom evente kidobni
4/7 anonim válasza:
Nem kímélem őket túlzottan, mosózsákban mennek a gépbe. A valaha volt összes melltartóm közül csak egyből jött ki a merevítő (ezerszer megvarrtam, de mindig kilyukasztja újra), a szivacs viszont idővel mindig deformálódik kicsit. Különösebben nem érdekel.
5/7 anonim válasza:
Még egyben sem ment tönkre.
Mosógépben, párnahuzatban, kézi mosáson.
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Abban az adagban persze csak melltartó lesz. Nem teszek mellé más ruhát, mert attól menne tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!