Újabban nem divat vizsgara költözni? (Fehér ing/blúz)
Ültem vizsga előtt a folyóson a BME-n és kb mindnekin póló van, 1-2 emberen fehér
Úgy tudtam, hogy illik kiöltözni szépen
Nálunk szóbelire mindig kiöltözött mindenki (ELTE és Károli bölcsészkar)... persze mindig volt 1-2 kivétel.
Viszont pl... jó, a vizsgákról nem tudok, de pl. konferenciákra nőnemű ismerősöm vegyészkaron tök lazán volt öltözve, pedig a dresscode elegáns volt... és miért? Mert sajnos ha egy nő a vegyészek közül ad magára, kinézik maguk közül. Hogy jaj, ez csak egy nő, ezt cska a divat meg a ruci érdekli, és csak arról hiszik el, hogy tényleg érdekli a dolog, aki egy picit slamposabb. Nem úgy értve, hogy nem mossa a haját stb., de pl. nem ingben/blúzban volt, hanem egy nejlonos anyagú fehér műszatén pólóban fekete zsebbel, balerinacipőben, csőnadrágban.
Írásbelire öltözik ki a halál...
Nálunk (Corvinus) szóbelire se nagyon szoktunk. Lehet csak az én szakomon, vagy nem tudom :) Nem olyan nagy ügy egy szóbeli.
Államvizsgára már nyilván kiöltöznék, írásbelire meg eszembe se jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!