Csajok, tanga vagy bugyi?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek hordani, és miért is szeretitek azt hordani?2010. jún. 2. 14:01
1/19 anonim válasza:
Én inkább a csajt szeretem, de azért nem hordanám.
2/19 anonim válasza:
a tanga az nem bugyi vagy mi? én tangát hordok mert sztem nem esztétikus ha a nadrág alatt látszik a tundra vonala...
3/19 anonim válasza:
Egyik se, nem is hordok semmit. 76/L
Babi néni
5/19 anonim válasza:
női boxer aliasz francia bugyi :) vagy tanga de rendes bugyi semmikép.
L/17
6/19 anonim válasza:
Francia bugyi vagy tanga. Így esztétikus szerintem. Meg ha lekerül a többi ruha, akkor mégiscsak szexibb a tanga, mint a tundra bugyi. :)
20L
7/19 anonim válasza:
tanga, v francia bugyi (esztétikum miatt)
sportoláshoz varás nélküli bugyi v short fazonú bugyi (kényelem miatt)
9/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha bulizni megyek, vagy ha a pasimhoz (már ha van), meg nagyon melegben csak tanga. Télen meg amikor menzeszelek normál bugyi. A többi napon változó, mikor mihez van kedvem. Az meg hülyeség, hogy a normál bugyi meglátszódik a nadrág alatt, olyat kell venni, ami nem vágja be a seg.ged. Az átlátszó vagy nagyon feszülős nadrágnál persze más, ahhoz tényleg tanga passzol.
10/19 anonim válasza:
Ha megvan rendes bugyi, de amúgy mindig tanga, mert zavar, ha átlátszik a nadrágon.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!