Magyarországon, vidéken nem horroráron már csak kínait kapni és/ vagy használt ruhát?
Meg törököt.
Miért mit hiszel ami horror áron van az honnan jön (?) ugyanabból a konténerből kukázza a plaza is ahonnan a kínai.
Jaj, a plázákat sem kultiválom.
Elmúltam 30 és bár fiatalos vagyok,de ezek a tépett farmerek-popsivillantós minik sem az én világom.
Tényleg ennyi választék lenne?
Merre vidéken? Elég tág fogalom.
Nálunk van Takko, C Und A, Kik, H Und M, Pepco, Tesco (ott most nem tudom, milyen márka van), meg számtalan butik (varrónő által készített ruhákkal.)
Ezek azok, amik szerintem megfizethetők, de nem tudom, mi van nálatok, vagy a környéken.
Az más tészta, hogy valószínűleg ezeknek a 90%-a is biztos Kínában készült, ha nem az egész. :)
Én is szoktam néha kínaiba menni, mert nyilván pl egy otthoni mackónadrágnak nem fogok 18.000-es Adidast venni.
De pl fürdőrucira sem fogok 20.000 ft-ot kiadni.
Most, hogy jön a tél, egy szép, kifejezetten hosszú fazonú pulóverben gondolkodom. Ebből szeretnék valami igényesebb darabot(igen,jó lenne megtanulni kötni,de próbáltam, kétbalkezes vagyok:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!