Mi a véleményetek a converse chuck taylor all star 2 bootról?
Figyelt kérdés
Korábban volt 2 converse cipőm, az egyik 2-3 évet bírt, a másik csak pár hónapot..igazából ez a rész érdekel. A fent említett lábbeli könnyen tönkremegy?2017. dec. 6. 20:15
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem eddig sima vászon converseim voltak, így azokra alapozva mondok véleményt. A sima all star 1ből, a régi, hagyományosból van 3 párom, 6, 5 és 3 évesek, mind tökéletes állapotban vannak, pedig azért rendesen igénybe vannak véve, mindennaposan hordom őket, koncerteken, fesztiválokon, túrákon vannak túl. Ezzel ellentétben van egy all star 2-m, ez egy éves, elkezdett leválni a talpa. Pedig ezt közel sem hordtam annyit, mint a többit, mert féltettem ahhoz, hogy pl koncertre menjek benne, úgyhogy nem tudom, nekem ez alapján ez nem tűnik strapabíróbbnak, mint a hagyományos. (persze simán lehet, hogy esetleg csak egy gyárilag hibás darabot fogtam ki, sose tudni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!