Mi a velemenyed egy olyan lanyrol, aki piros farmert (is) hord?
Nem maga a piros nadrág ribancos, hanem az, hogy milyen az összkép. Ha mondjuk a piros nacit egy csillogós, lilás toppal veszed fel, háááát, vagy feketével, az nem a legjobb, de egy fehér felsővel sztem király...
Egyébként ez olyan, hogy a piros körmök ribancosak. Sztem meg a koszos körmök, meg amelyik igénytelen, de azért van rajta némi lakkmaradvány... :D:D
Az a véleményem, hogy van piros farmere, és hordja. :)
Ha jól áll neki, (amit még nem tudok, mert nem láttam,) akkor ez kiegészül azzal, hogy jó ízlése van, és bátran fel mer venni olyat, ami miatt azok, akik nem mernek felvenni ilyet, vagy felvennék, de nem áll jól nekik, nyilván irigykednek majd, és mindenféle baromságokat beszélnek, aminek persze nem ő és a piros farmer az oka, hanem az említett illetők irigysége/gyávasága. Így, ha én azt látnám, hogy jól áll neki, biztatnám, hordja, és ne hallgasson emezekre. :D
Ha nem áll jól neki, akkor pedig adjon túl rajta! Biztosan lesz, akinek jól áll... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!