Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Hádában miből van több méret?

Alexics15 kérdése:

A Hádában miből van több méret?

Figyelt kérdés

Ténylwg a jó cuccok mind XS-es es S-es méretűkrk ? Ezekből nagyobb a választék ?

Az L-es cuccok alig van és tényleg nagyon rossz a moinőségük ? A Kökiben illetve a Corvin Plázában miből van több méret ?

2017. dec. 3. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Full vegyes. Én L vagyok és sok jó cucc van. Nem hinném h bizonyos meretbol több és jobb lenne.
2017. dec. 3. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Pont hogy xs méretből szokott kevesebb lenni. Nekem csak ez a méret jó (az s-es sajnos nagy nekem) és nagyon nehezen találok a Hádában ruhákat magamnak (ráadásúl csak fekete színű cuccokat hordok ezért a turizás nekem még nehezebb).

Persze ,hogy ha találok magamnak valami olyan ruhát ami tetszik az kb 99% ban nagy rám :(

L-es méretű cuccokból szoktam tök jókat látni. Pl tegnap voltam a kökis hádában és a legtöbb jó télikabát mind M-es L-es méretű volt. Az egyberuhákról és a hosszú újjú felsőkről nem is beszélve.

2017. dec. 3. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Több méret szinte semmiből sincs, ha úgy érted, melyik adott felsőből stb. Ritkán látok bármiből több méretet.

Anúgy darabáras Hádába szoktam járni (mondjuk inkább Sugárba), és nem látok stílusban, minőségben különbséget a méretek között. Sőt XS, S-ből alapvetően kevesebb van, és nem is annyival jobbak. Tök jó plus size dolgokat is ki lehet fogni (szóval XXL +-ost is). Max. annyi lehet, hogy vannak dolgok, amik csak szupervékony testen néznek ki jól, ezért nagyobb méretben nem is gyártanak.

2017. dec. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!