Egy sima ünnepélyre szánt fehér inget lehet hordani hétköznapra is? Nem gáz?
Figyelt kérdés
illetve hogyan lehetne hordani ha nem gáz! tehát mivel vegyem fel?2010. jún. 1. 19:31
1/5 anonim válasza:
Pasi vagy, vagy csaj?:) Én lány, de van egy sima, fehér ünneplős ingem, csak már kicsit rövid, ezért hétköznapra néha felveszem egy színes toppal, az inget a mellem alatt megcsomózom, és rakok hozzá pár kiegészítőt, mondjuk nyakláncot vagy feltűnő karkötőt. Ha pasi vagy, akkor nem tudom...:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha csaj vagy, akkor simán. Meg lehet bolondítani akár egy hosszúujjú fehér inget is, ha aláveszel egy fekete ujjatlant, és kiegészítőket. Meg amúgy is tök más, ha farmerral meg mondjuk egy tornacsukával van rajtad, mintha a szokásos fekete nadrággal lenne.:) Szóval nyugodtan, most amúgy is divatosak az ingek:)
3/5 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólókkal. Miért is lenne gáz? Totál szexi lehet, ha feldobod egy kicsit.
Ha pasi vagy, akkor húúú... A fiúk is szoktak inget hordani mostanában... Attól függ, hogy milyen a szabása, meg hogy hogy áll neked.
4/5 anonim válasza:
egy csajnak jó lehet mellénnyel is -farmer vagy vászon - attól függően hogy a gatya milyen színű, anyagú- és valami ékszer mindenképpen! esetleg ha olyan a szabás egy színes öv a derékra és hozzáillő színű gatya vagy kiegészítők.ha jól válogatsz nagyon klasszul fel lehet dobni!:D És én a fehéringet (fekete)mellénnyel ünnepségre is hordom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!