Hol lehet kapni ilyen John Lennon-féle napszemüveget?
Figyelt kérdés
Erre a teljesen kerekre gondolok:2010. jún. 1. 18:07
2/10 anonim válasza:
Én is jó sokáig kerestem, két éve szereztem Érdről egy optikustól tök új, de antikolt kerek keretet, amihez csiszoltak lencsét, de abból az volt az egyetlen darab. Régiségboltokban nézelődj, jó eséllyel találhatsz keretet, és bármilyen optikusnál raknak bele sötétített lencsét. Másik lehetőséged még a vatera.
4/10 anonim válasza:
Hol láttál te ilyet a New Yorkerben??? A légyszemüvegeken kívül mást ott nem találsz, max. pilótaszemüveget, de ilyet tuti nem....
5/10 anonim válasza:
Nálunk Egerben van, még fel is próbáltattam a barátommal.Ha jól emlékszem volt sima fekete, meg olyan ezüstös foncsorozású is.
6/10 anonim válasza:
de van a new yorkerben!!
énis láttam!
ha te nem, akkor rosszféle a new yorkeretek;)
tuti van a new yorkerben.:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, majd szétnézek.:)
2010. jún. 2. 21:44
9/10 anonim válasza:
new yorkerben, minden színben. én nemrég vettem egy feketét :D 1500 Ft körül van :) de előre szólok a nap ellen nem sokat véd :D
10/10 anonim válasza:
Így 3 évvel 3 hónappal és egy héttel a kérdésed után:
Igen, a NewYorker üzletben valóban kapható, ma konkrétan 290(kétszázkilencven)Ft-ért hoztam el egy arany külsejűt. Egy darab maradt belőle a pesti árkádban.
Valószínűleg máshol is van, az árát nem tudom, de itt most minden szemüveg ennyi volt... volt olyan aminek csak fél lencséje van meg hasonlók, de szerencsém volt. Poénból fogom hordani ide-oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!