Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a cipész meg...

Szerintetek a cipész meg tudja javítani egy Vans cipő sarokbélését?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy Vans Authentic cipőt, de belül eltöredezett a sarokbélése, és mivel nincs ami kimerevítse a cipő sarkát elkezdett belülről elszakadni, ami tovább fog terjedni így a cipő külseje is szakadt lesz a saroknál. De amíg ez nem történik meg, lehet-e valamit ezzel kezdeni. Láttam videót, hogy erős ragasztót rakott valaki a cipő sarkához belülre, de én inkább cipésszel oldanám ezt meg ha lehetséges.

2017. nov. 23. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Jótállás, vidd vissza
2017. nov. 23. 19:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre nem vonatkozik a jótállás, már visszavittem. Valaki más? :)
2017. nov. 23. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Vegyél sarokfogot és loctite ragasztóval ragaszd bele. Az merevíti.
2017. nov. 23. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Kuka.....Kezdjük ott,hogy a cipész nem nagyon foglalkozik ilyesféle cipőkkel.Ha meg igen akkor annyit fog elkérni,hogy lehet érdemesebb lenne beruházni egy másikra...
2017. nov. 23. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
De vonatkozik, csak hagytad magad átbacni
2017. nov. 23. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az Old Skoolommal volt ez, a sarkamnál hátul kikopott, cipész rakott oda ilyen műanyag cuccot, és tök jó azóta.  Szóval meg tudja csinálni.
2017. nov. 23. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Ja és nem volt horror ára, max szerintem 1500
2017. nov. 23. 23:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos csak gyári hibára vonatkozok a garancia, nem hagytam magam átverni :) a többieknek köszi a válaszokat, akkor megkérdezek pár cipészt.
2017. dec. 2. 04:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha zokni nélkül hordtad, akkor ne vidd cipészhez, mert megszagolja.
2021. dec. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!