Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, akik visszafogottan...

Csajok, akik visszafogottan öltözködtök, sosem gondoltok arra h egyszer kihívóan v kimondottan extrémen öltözzetek fel?

Figyelt kérdés

Ált. iskola óta nem volt rajtam szoknya csak ha ünnepség/színházba mentem, nem szoktam sminkelni, a felsőim se túl nagy számok..

Mostanában folyton eszembe jut h csak egyszer felvennék egy miniszoknyát, vagy esetleg bőrhatású nadrágot, tűsarkúval, és vmi kivágottabb v feszülős felsővel. Boltban is néha felpróbálok testhezálló miniruhát de sose jutottam el odáig h meg merjem venni :/

Sminkeléshez se értek egyáltalán, pedig egyszer kipróbálnám azt is.. de esélyem sincs h ha mondjuk vörös rúzs van rajtam ki merjek menni az utcára

21/L

2017. nov. 22. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Elsőre ezt olvastam: "Csajok, akik visszafogottan öklöztök..."
2017. nov. 22. 19:38
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%

Rám alapból lehet mondani, hogy extrémen öltözök, de sosem rakom ki a mellem, hasam vagy nem veszek fel rövid szoknyát. Ilyenekre nincs is igényem, nem gondolok rá. De ha úgy tartja kedvem, akkor felveszek a szokásos szakadtláncosfarmer+zenekarospóló helyett egy bőrnadrágot megaddarkúval vagy egy fűzőt. A lényeg, hogy az ízlésemnek megfelelő legyen és ne mutasson túl sokat.

Szerintem először szerezz egy olcsóbb miniruhát, alap smink cuccokat és ha úgy érzed hogy mégsem ez az igazi, akkor nem ment rá a gatyád. Először vegyél csak fel sima farmert magassarkúval vagy egyszerű nadrágot feszülős felsővel. Ha viszont tetszik, bővítheted a ruhásszekrényt, de nem kell ahhoz egyszerre mindent kirakni hogy az ember jól nézzen ki. A túlságosan sok pucér bőrfelület már inkább az ellenkező hatást váltja ki.

2017. nov. 22. 21:04
 3/6 Metionin ***** válasza:
*magassarkúval
2017. nov. 22. 21:05
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Én hétköznap kifejezetten visszafogottan szoktam felöltözni. Ha egész nap dolgozok meg suliban vagyok, akkor azért, hogy kényelmes legyek, ha meg 1-2 órára megyek be, akkor meg minek puccba vágni magam (bár sminkelni szoktam, kivéve, ha nagyon korán megyek). Divatosan öltözök, de nem hordok rövid vagy nagyon kivágott cuccokat hétköznap, mert nem találom suliba/munkahelyre illőnek. Viszont ha barátokkal megyek ide oda, vacsorázni, bulizni, stb akkor felveszem a szoknyát meg a magassarkút meg a feszülős ruhákat minden további nélkül. Nekem ez így kényelmes, mert kiöltözni azért szeretek, de hétköznap nem látom értelmét, hogy miniszoknyában üljek, mikor úgyis ráveszem a köpenyt és talpon dolgozok egész nap és csak igazgatnám.
2017. nov. 23. 12:19
 5/6 csingilingg84 ***** válasza:

Nekem van egy stílusom,amihez hű is vagyok, mert sok időbe telt, míg fel is mertem venni. Nem mondanám kihívónak vagy extrémnek, de éles ellentéte a mai fiatal öltözködésnek. Visszafogott valamilyen szinten, mert arra nagyon ügyelek, hogy soha se legyen nagyon kihívó, közönséges, és ne mutasson túl sokat, én abban kellemetlenül érzem magam.Szeretek nőies lenni.

Szerintem is próbálgasd ezeket a ruhákat, amiket írtál. Addig úgy sem csillapodik a kíváncsiságod, míg ki nem próbálod. :D Én is szoktam próbálgatni, és rengeteg olyan cucc van, ami tetszik, de nem tudom beleilleszteni az öltözködésembe (pl. a műszőrme), ezért venni fogok két párnát meg egy takarót, hogy elégedett legyek. :D

Merészebb ruhám inkább fehérneműben van, de az is ízléses, és tükrözi a személyiségemet.

Sok szerencsét, és hajrá, legyél önmagad! :)

2017. nov. 23. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez azért van, mert arra vágysz hogy megnézzenek? Vagy kukkoljanak? Vagy miért? Mert ha az a cél, én segíthetek belőled igazi feslett lány kinézetűt faragni.
2017. nov. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!