Hol árulnak skinny magas derekú farmert, aminek nincs hátsó zsebe? Vagy ami magas derekú és push-up?
:o
De durva, ahova en szoktam jarni, mindig tele van ilyenekkel a bolt.
De ha lapítja, akkor minek erőlteted a magas derekút?
Miért kell akkor is majmolni a többieket, ha még a saját bevallásod alapján sem áll jól?
(Egyébként senkin sem áll jól. Hülyén néztek ki benne, halkan megsúgom fiúként. A rövid nadrágokban egyenes úgy, mintha pelenkában lennétek)
#4 : Hova jársz vásárolni, ahol ilyet látsz?
#6 : Alapvetően jól áll, magas vékony lány vagyok, szépen kiemeli az alakomat és az eddigi magas derekú nadrágjaimban jól állt a fenekem, egyszerűen csak a mostani kínálattal nem vagyok megelégedve, pedig végigjártam az összes plázaboltot. Nem majmolom a többieket, nem divatból hordom, hanem mert szeretem és jól áll és eddig minden fiúbarátom és a párom is azt mondta, hogy nagyon jól áll nekem. Elhiszem, hogy neked nem jön be, de nem mindenki gondolja azt, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!