Lányok! Milyen cipő lenne jó ehhez a ruhához szalagavató afteren?
Egy ugyanilyen romperem van, mint ez:
És fogalmam sincs, télen az afterünkre mégis mit lehetne hozzá húzni. Úgy gondoltam, egy fekete nadrágot még ráhúznék, és azt is leadnám a ruhatárba, majd a végén újra felvenném. De szerintem hosszúszárú csizmával és a bokacsizmámmal is hülyén nézne ki, mert az kicsit bumszli, bakancsszerű, nem illene ehhez. Ti mit gondoltok? Vagy maradjon a nadrág rajtam, és úgy már mehet?
Fázni fogsz ebben, az biztos, és szerintem fontosabb az egészséged, mint ez a ruha...
Meg véleményem szerint ez nem ilyen eseményre való, a szalagavató nagy esemény, szinte ragyogni kell rajta!
Vannak igen szép hosszú ujjú ruhák, melyek alá jól néznek ki a fekete vastag harisnyák, én olyat vennék, ha van rá lehetőséged. Tavaly előtt nálunk is minden lányon olyan volt :)
Persze nem akarlak lebeszélni róla, mert szép a ruha, viszont nem téli és furán nézne ki téli cipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!