Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Full fekete ruházathoz egy...

Full fekete ruházathoz egy full fekete, vagy egy full fehér cipő illik inkább?

Figyelt kérdés

Fekete ruhák alatt nadrágot, pólót, pulóvert, akár kabátot stb értek.

Szeretem a fekete cuccokat (nem vagyok gót, rocker, vagy akármi, egyszeren csak bejön xd) és azért gondoltam fehér cipöre, mert az lehet, hogy feldobná a ruháimat.

A válaszokat előre köszönöm!

2017. nov. 9. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Fekete jobb.
2017. nov. 9. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy nagyon rasszista kérdés...
2017. nov. 9. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fekete, vagy pedig olyan aminek a talprésze fehér, például:

[link]

De egyébként neked kell tudnod. Ha tetszik az outfit fehér cipővel akkor viseld nyugodtan. Ha szerinted feldobná, akkor itt nekünk már nincs feladatunk:D

2017. nov. 9. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Feketevel is passzolhat. Arra figyelj, hogy variald az anyagokat. En is megvagyok orulve a fekete cuccokert, de mindig figyelek ra, hogy kulonbozo anyagokbol keszult ruhakat viseljek, ha mar talpig feketebe oltozok.

Aktualis kedvenc: fekete farmer, csillogos fekete felso, fekete kardigan, fekete mubor dzseki, fekete velur csizma, fekete extra bolyhos sal.

2017. nov. 9. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Utolsónak nem értek egyet. Én is kizárólag feketét hordok, de szerintem ennyifelé anyag együttes használata disszonáns hatást kelt. De ez csak a magánvéleményem.
2017. nov. 9. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig a pamut, pamuttal meg pamuttal se nyero.

[link]

De tessek, lehet inspiralodni.

2017. nov. 9. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!