Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi ing karcsusításról mi a...

Férfi ing karcsusításról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy ingem ami kicsit bo es sokkal kenyelmesebb lenne ha slim fit lenne ehhez azonban szabohoz el kellene vigyem hogy karcsusitsa le. Az a baj nem tudom hol kapnék szabót mennyibe kerülhet egy karcsusitas.. anyam szerint amugyis ilyet lanyok szoktak csinalni..

2017. nov. 8. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy különbség van egy tömeggyártott és egy szabott ruhadarab kinézete között viseléskor. Ha slim jó az alkatodra akkor a sima úgy néz ki mint egy zsák.

Nem szégyen olyan ruhát venni ami kényelmes. Ha jó anyag talán elvinném szabóhoz, de nem olcsó.

2017. nov. 8. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak lányok szoktak alkathoz illő ruhát viselni. Vagy legalábbis nem csak nekik kéne. Viszont kérdés, hogy van-e olyan értékes az ing vagy olyan olcsó a karcsúsítása, hogy jobban megérje, mint újat venni.
2017. nov. 8. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg ruhámat kellett átszabnom, már úgy vagyok vele, hogy inkább megvarrom. (azt hozzá teszem ruhatervezőként tanultam)

Homokóra alkatra naaaagyon nehéz találni.

Páromnak is mindenét szűkítettem hasban.

A tömeggyártott vackoknál nem csak az a gond, hogy sok helyen eláll,

a szabásban kvra nagy hiba az hogy nem szálirányban szabnak.

Gondolom nem egy ember volt úgy:

Elkezdett kicsit nyúlni a fölső és hajtogatásnál veszi észre: Teljesen meg van csavarodva spirálba. XD

A legtöbb helyen nem igazán olcsó.

Egy ismerősöm csak a nadrágja szárából varratott fel 5cm-t, ami 3000ft/szár. Ott hagyott 6000-t ...amiből már +1 ruhadarabot vesz minimum.

Mondtam neki nem vagy normális, miért nem szóltál...

Mielőtt rendes szabóhoz mész, érdeklődj körbe család-barát társaságban van-e olcsóbb ismerős.

Pl mamám faluban vállal egész olcsón.

Mondd anyádnak nem csak lányok hordanak ruhákat...

Nagyon irritáló tud lenni bárkinek, ha nem áll rendesen a ruha rajtuk.

Hidd el sok pasi is megfordult nálam szabászati problémákkal.

Anyám főnöke is hozzám fordul, ha olyan van. S igen ő is pasi.xD

Szval csak nyugodtan.

2017. nov. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!