Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olajfoltot kilehet valahogyan...

Olajfoltot kilehet valahogyan szedni a nadragbol?

Figyelt kérdés

En ugyes ra csoppentettem az olajat a nadragomra (vaj szinu) es elegge feltuno:(

Valahogyan kitudom belole szedni??

valakinek valami otlet??

Kerlek segitsetek nagyon szeretem ezt a nacimat.:/ Koszonom

2017. nov. 7. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Persze, hogy ki lehet. Ollóval.
2017. nov. 7. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Brigéciol nevű oldószeres kézmosót kell ráönteni a foltra, hagyni vagy 5 percig, majd kiöblíteni.Ha elsőre nem hozza ki, meg kell ismételni addig amíg teljesen ki nem jön. Amikor már nincs folt, rendesen mosd ki,mert ennek nem túl jó az illata. Mi így szoktuk kimosni az olajos munkásruhát.
2017. nov. 7. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, hogy mosogatószert (legjobb a Jar) raksz a foltra, kicsit hagyod állni, utána be a mosógépbe.

Vagy folyékony vanish a foltra, hagyod hatni pár percig, majd be a gépbe. Nekem a vanish eddig mindent kiszedett, a gyerek ruhájából a céklàt is, meg a férjem világos ingéből a pörkölt szaftot is.

2017. nov. 7. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Müller drogériákban vannak különbözo folteltávolítók ettol a márkától:

[link]

2017. nov. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!