Télikabát kérdés, szürke vagy fekete praktikusabb?
Sziasztok!
Szeretnék egy új télikabátot venni az idén, jelenlegi darabjaim úgy 5 évesek már és nagyon megviseltek. Egy világos szőrmés parkát szeretnék egyedül megtartani, azt majd megvarrom, még menthető.
20-as éveim közepén járok, tök átlagos testalkatú nő vagyok. A melleim kicsit nagyobbak mondjuk, de nem vészes... bár engem zavar, hogy kabátban olyan nagynak tűnik.
Szövetkabátot szeretnék, de vacilálok a színén. Látom, hogy sokan mászkálnak a városban szürke kabátban, mert egyaránt jó a farmerhez és fekete gatyához is. Tehát elbírja a barna és a fekete kiegészítőket is. Viszont eredetileg feketét szerettem volna. Optikailag is karcsusít mellben. A szürke ellen pedig az szól, hogy nagyon egyhangú és eléggé nagyítja a felső testem.
Szerintetek?
Melyik a jobban kihasználható? Vállaljam be a szürkét, illetve ti bevállalnátok idénre? Vagy maradjak a jól bevált feketénél?
Köszi:)
Ha jól áll, szerintem inkább feketét vegyél.
Szürke több embert sápaszt.
Világosszürke nagyon koszolódik és nehezen variálható
Sötétszürke egy fokkal jobb, de nekem egyhangú
Fekete all time Classic de függ az anyagtól és a szabástól is, kevésbé látszik meg rajta a kosz
Barna nekem a mélybarna tetszik köntös szabásvonallal, de ilyet nehezen lehet találni a plázaboltokban. Nagyon szép szín és jól variálható fekete - barna kiegészítőkkel . A teveszinű kevésbé jön be.
Még a mélykék is gyönyörű szín és nagyon elegáns.
Anyagból legyen gyapjú, alpaca, moher, Kasmír mert különben megfagysz benne. V kivágású gombos vagy köntös szabású karcsúsitott lehet jó neked ami hosszú is. Zártat, gallér nélkülit hanyagold mert jobban kidobja a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!