Megszokás kérdése. Eleinte nekem is elég kényelmetlen volt a tanga, mára már viszont a telipopsis bugyi a fura.
2010. máj. 31. 10:32
12/32 anonim válasza:
Számomra az benne a kényelmetlen, hogy bevág a popsimba, és húzkodni kell (már elnézést.) Ez nagyon zavar.
2010. máj. 31. 10:32
13/32 anonim válasza:
nem is szoktam bugyit venni éjszakára.
2010. máj. 31. 10:49
14/32 anonim válasza:
Nature alszom mindig:)megszoktam.ha pl. vendégségbe megyek, akkor pizsiben, vagy polo+bugyesz.De ilyenkor ugy érzem, mintha ruhástól feküdnék be az ágyikóba:)
Tanga:kényelmetlen,egészségtelen...tuuudommm divat meg miegyéb...egy vmit magára adó nő nem is hord mást, csakis tangát...bruhahaha
2010. máj. 31. 10:51
15/32 anonim válasza:
én nem szoktam bugyiba aludni. ha az ember kényelmes tangát hord akkor nincsenek olyan problémák mint amiket megemlítettetek szerintem. már lassan 6 éve hordok tangát és valahogy mindig kényelmeseket tudtam kifogni a boltokban.
19/L*
2010. máj. 31. 12:29
16/32 A kérdező kommentje:
Akik nem húznak bugyit éjszakára, azok pizsit, vagy valamit azért húznak? Mert, akkor a pizsit érdemes gyakrabban mosni. Az alsóneműnek van egy fajta higéniai szerepe, nem?
A meztelenül alvást akkor tudom elképzelni, ha valaki egyedül él, vagy a párjával.
A fürdőszobától a szobáig az egész család előtt meztelenül végigvonulni szerintem elég gáz. Télen meg is fagynék, ha nincs 26-28 fok a lakásban. Vagy ha este még kimegyek a konyhába inni valamit, vagy wc-re...
Vagy akkor ti folyamatosan fel-le öltöztök?
2010. máj. 31. 12:35
17/32 anonim válasza:
Én simán csak pizsiben alszok, nincs alatta bugyi. Tangában meg pláne nem aludnék. Szinte mindennap tangát hordok, de este jobb, ha kicsit 'szellőzik' is odalent. Meg amúgy sem egészséges, de gondolom tudod, hogy miért. Pizsit meg hetente váltok, ha nyár van, akkor heti kétszer, de ez bugyival vagy nélküle is így lenne. Bugyit csak akkor veszek éjszakára, ha mensi van. Meztelenül nem aludnék sosem, fázós vagyok. :D Szerintem felejtsd el a tangát alváshoz, akkor már hagyományos bugyi. :) Amikor nagyon meleg van, vagy elcsórom a barátom egyik boxeralsóját, vagy veszek fel egy sima bugyit, meg egy pólómat.
2010. máj. 31. 12:42
18/32 anonim válasza:
Nem. Éjszakára nem jó szerintem... De gondolom ez mindenkinél más.
2010. máj. 31. 13:16
19/32 anonim válasza:
én is csak simán pizsiben alszok, nincs alatta fehérnemű, én olvastam is hogy kell szellőznie különben könnyen gombás lesz ott lent.. De nem olyan a pizsialsóm hogy ilyen feszes, hanem ilyen bő hosszúnaci télen, és bő rövidnaci vagy boxer nyáron. szóval nem ér hozzá :D és akkor nem kell olyan gyakran monsi mintha hozzáérne :P étitek
2010. máj. 31. 13:17
20/32 anonim válasza:
Megszoktam a meztelen alvást.Megőrülnék, ha ruhadarabbal együtt kéne aludnom, igy legalább szellőzök mindenfele.
Ha olyan helyen vagyok,ahol necces,max veszek fel egy köntöst.
Amúgy én 19-20 fokos szobában alszom, nyitott ablak mellett,télen is bukóra van nyitva.Megszoktam.Mélyen és jóizűen tudok így aludni,plussz jobb a közérzetem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!