Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meik markak a legdragabbak?...

Meik markak a legdragabbak? De csak markara gondolod nem egyedi tervezesu ruhakra (louis vuitton sztem)

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 05:18
 1/9 anonim válasza:
9%
Nike, Adidas.
2010. máj. 31. 06:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
gucci, dolce gabbana
2010. máj. 31. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elérhető márkákra gondolsz akkor a legdrágábbak szerintem a Replay, Gas, Miss Sixty, talán a Retro is ide sorolható, Guess, Alberto Zago. Hirtelen ezek jutottak eszembe, persze rengeteg drága márka van, amit nem tud bárki megfizetni.
2010. máj. 31. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
louis vuitton sem csak egyedi tervezés de mindegy.. legdrágábbak a chanel, dolce&gabbana, jimmy choo, chloé guess esetleg bár nemtudom pontosan mikre gondolsz
2010. máj. 31. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ez relatív, mert nekem pl a Guess nem drága

de az igazán drága márkák az LV, Versace, Key Closet, Dolce, Armani, Dior stb...

2010. máj. 31. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:

ja hat enis ezekre gondoltam az olasz es a francia de pl legmenobb most olasz ruhak kozott a louis vuitton mert hat egy csomo staron az van koztuk kanye west meg ilyen komolyabb emberek de en arra gondoltam pl polobol meik a legdragabb nem tudom de lehet nem lehet pontosra meg mondani de azert irjatok valamit

amugy koszi a valaszokat

2010. máj. 31. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

a louis vuitton még véletlenül sem olasz (bár lehet h csak elírtad)

meg azért a guess-t és chanel-t ne soroljuk már egy árkategóriába

2010. jún. 1. 15:06
 8/9 A kérdező kommentje:
a louis vuitton az francia de amugy igaz itt kint americaban ahol elek pl a chanel az egyaltalan nem keresett marka a guessal eggyut.(es nemis dragak)
2010. jún. 1. 15:54
 9/9 Kurucz Patrik válasza:

Roberto Cavalli; Gucci ; Versache; Armani;

Dolche gabbana; Tomford; Givenchy; Hugo Boss; Hermes; Chanel

2017. júl. 18. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!