Nők, lányok, nektek bejön a sikeres üzletasszony stílus? Kosztüm, magassarkú, bunda, bőrkesztyű, limuzin, vadászat?
Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 11:27
2/13 anonim válasza:
Rideg, hideg és a vadászat miatt gyűlöletes, szánalmas.
3/13 anonim válasza:
A főnököm sikeres üzletasszony, luxusmárkás farmerben jár, és eszébe nem jutna vadászni.
4/13 anonim válasza:
Belegondolni is rossz. A hobbivadászokat a társadalom erkölcsi legaljának tartom, állatvédő és antikarrierista vagyok, az autók nem érdekelnek, szóval a legkevésbé sem vonz ez a marketinges nagyasszony-klisé. A magassarkú és a kosztüm sem.
6/13 anonim válasza:
A limuzin kivételével igen.
A limuzin olyan gagyi celebes. Ha már annyira sikeres üzletasszony vagyok, legyen saját kocsim, amit én vezetek profin, tűsarkúban. Vagy a férjem, hogy ha elmegyünk vacsorázni hadd legyek én az aki bort ihat.
7/13 anonim válasza:
A saját kocsi gáz menő üzletasszonynak. Nehogy már még ő fogja a kormányt vagy nyissa az ajtót. Uber vagy limó!
8/13 anonim válasza:
Hát az ehhez kellő pénz bejön de nem pont erre költeném :D
Legalább is vadászat, limuzin nem kell, biztos vennék pár luxus rongyrázós ruhát csak mert én vagyok a valaki és megtehetem mondjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!