American apparel! Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szeretnék venni AA-s pulcsikat.De Mo.-n ugyebár nincs üzletük.Azt tudom hogy a hivatalos oldalukról lehet rendelni,de ahhoz meg kell valami paypal,amit a szüleim nem akarnak.Nemtudom őket rábeszélni...
Szóval hogy nemtud valaki olyan helyet Mo-n ahol belehet szerezni tőlük cuccokat.
Vagy (ez lehet hogy naivan és ki***szott hülyén hangzik) segítene nekem úgy,hogy megrendeli és elküldi nekem én meg majd kifizetem.Nagyon fontos lenne,megbízható vagyok.Ha valakinek megesne rajtam a szíve akkor írjon a followill@citromail.hu-ra:)
előre is köszi:)
2010. máj. 30. 22:53
1/1 anonim válasza:
én egy turiban már vettem egy aa pólót :) szóval ott is keresgélhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!