Ti már vesztek télicipőt fel vagy még az őszi vászon cipőkbe vagytok?
Figyelt kérdés
Holnap 12 fok lesz a max. es nem tudom hogy fel vegyem e mar a bakancsom vagy sem...2017. nov. 5. 22:18
1/9 anonim válasza:
Én még az ősziben, de már ideje elővenni.
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy leszavaztok, ám legyen. Kinek nincs annyi esze, hogy ezt is másoktól kell megkérdeznie? Ha tudsz írni, akkor lehetsz már annyira idős, hogy az előző évek tapasztalataiból el tudod dönteni.
4/9 anonim válasza:
Én sportcipőben vagyok, tavaly is egész télen azt hordtam.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Valóban nem egy életbevágó kérdés, de ha már van egy ilyen oldal akkor megkérdezek másokat, hogy ők, hogy csinálják, mert érdekel, ennyi.
2017. nov. 5. 23:31
6/9 Metionin válasza:
Este hazafelé már van hogy fagy, így most Martenst hordok vékony zoknival. Utána jön a vastag zokni, bélelt bakancs meg már tényleg komolyabb mínuszokban. Tornacsukában már októberben is fázott a talpam.
9/9 anonim válasza:
Ezt tényleg egy olyan oldalon hozod fel, ahol olyasmikre kérdeznek rá, amit 15 másodperc google megválaszolna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!