Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért divatosak a szakadt cuccok?

Miért divatosak a szakadt cuccok?

Figyelt kérdés

28 éves férfi fejjel lehet hogy én vagyok a hülye vagy az öreg de ezt nem értem! Tegnap bementem az egyik ruházati üzletbe és az eladótól segítséget kértem farmer nadrágot választani! Ő meg egy széjjelszakadt nadrágot próbált meg rám sózni azzal a szöveggel hogy nagyon jól áll! (térdnél volt teljesen kiszakadta és a combja koptatva volt) Most komolyan adjak ki 6-7 ezer forintot selejtes cuccokra?

Erre úgy rá is kérdeztem majd bárgyún elmosolyodott hogy ez a divat! Amúgy a ruhagyártóké minden tiszteletem mert rátudják venni a sok divatbolondot hogy megvegyék a selejtet! Az egésznek a vége annyi lett hogy nem vettem semmit mert a nadrágok 90%-a szakadt volt a maradék 10 meg tetszett volna csak méretileg nekem szűkek tapadósak voltak!

2017. nov. 5. 08:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Te ilyen tejbetök alak vagy, aki az utcán megbotránkozik másokon a hátuk mögött? Ha netalántán az eladó segítségét kérem akkor közlöm vele a szükséges információkat. Példának okáért: „Szia, tudnál segíteni? 34-es, egyszerű sötét farmert keresek. Slim is skinny is megfelelő.”

Ha proaktiv az eladó akkor az első kitétel után vissza is fog kérdezni még több dologra.

Te mit mondtál?

„Szeretnék egy nadrágot!”

? :DDD

C&A egyébként gyenge minőségű, ahogy a kínai is. Attól hogy egy farmer szakadt még lehet jó anyagból...

És képzeld el vannak olyan emberek akik tetszik. Ugye milyen hihetetlen, hogy nem vagyunk egyformák?

2017. nov. 6. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:
*akiknek tetszik
2017. nov. 6. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!