Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a csuklyát...

Mit gondoltok a csuklyát viselő emberekről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok akkor ha valaki sétál az utcán és szépen süt a nap és a csuklya ott van a fején! Ti az ilyen emberről mit gondoltok? Kifejtenétek? Szerintetek rossz ember vagy egy tök normális?
2017. okt. 30. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%

Rossz a hasonlatod mert a barna szem vele születik, de a tetoválással ő cseszi el magát, bőrét!

Amiről csak mindenki maga tehet.

A családomban senki nem süllyed le ilyen alpári szintre tehát attól nem tartok..

És hát persze én vagyok érdekes ember mert nem teszem tönkre a bőröm és normális életet élek, ide meg megirtam a véleményemet a kérdezőnek és erre kóstolgat pár kis csíra.

Az orromat nem akarjátok kiszívni a 10-el együtt??

2017. okt. 31. 16:23
 12/23 Metionin ***** válasza:
89%
Igazából semmit, sok oka lehet annak hogy feltette a csuklyát. Én régebben pl. azért mert szokott rajtam lenni ilyen zajszűrő és az emberek bámulták de nekem meg szükséges. Aztán amikor lett új, esztétikus fülvédőm, már nem dugom el, simán fejhallgatónak lehet nézni. Vagy van amikor frissen mosott a hajam, hamarabb megfázik a fejem és olyankor felteszem. Vagy amikor balesetem volt és egy hétig be volt kötve a fejem, mindenki kérdezősködött. Naponta látok emberkét csuklyával a fején és még sosem jutott eszembe hogy valami baj lenne vele.
2017. okt. 31. 17:58
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
Tudta? A rablók 95%-a csuklyás.
2017. okt. 31. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Fázik a fejem, a hajam szetfujja a szél, ne beszélgess velem a megállóban, esik az eső
2017. nov. 1. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
8%

Mivel itt az őszinte véleményért lepontozás jár, gondolom írok egy őszinte véleményt.

Más dolgokon is múlik, nem csak a csuklyán. De csak hogy leegyszerűsítsük és ne legyek túl hosszú, vegyük fel hozzá az életkor, alkat, tartás triót.

Egy görnyedt, pláne ha vékonyabb alkatú embernél úgy néz ki, mint egy drogos.

De például, ha a tartás rendben van, az alkat átlagos vagy erős, kamasznál úgy néz ki, mintha a gettó gengszter stílust akarná követni, ami elég idétlen. Felnőttnél meg úgy, mintha az életmódot is követné. Nem lepne meg, ha néha kapna egy-egy kérdést, hol árul-e drogot.

De ezt még lehet tovább részletezni, hogy milyen is pontosan az a kapucnis pulcsi. Mindenesetre ritkán kelti jó ízlés benyomását, függetlenül attól, hogy a csuklya fent van vagy lent. Legjobb esetben is olyan, mintha edzeni készülsz vagy onnan jössz. Pláne sportcipővel kombinálva.

2017. nov. 3. 09:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 3. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Szóval az utóbbi válasz írója arra céloz, hogy egy sima kapucnis pulcsi sem illő viselet?:D
2017. nov. 3. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis, teljesen illő viselet. Amikor hajnalban futni mész benne. Vagy csak otthonra magadra kapod, mint amit nem sajnálsz, ha koszos lesz.
2017. nov. 6. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Jaa igen te vagy az irodapatkány. A százalékodról beugrott.
2017. nov. 6. 16:58
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nekem gőzöm sincs ki vagy. Bár bizonyára hozzá szoktál már, hogy nem hagysz maradandó benyomást az emberekben.
2017. nov. 6. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!