Mi a véleményetek erről a nadrágról? (Többi lent)
Erről van szó: [link]
Igazából én megrendeltem,de most ,hogy megjött nem tetszik..nagyot csalódtam :( . Nem azt mondom,hogy rosszul néz ki ,viszont egy sima átlagos nadrág :/ ,csak sajnos én többet képzeltem bele,így a kép alapján?
Nektek ,hogy tetszik?
Miért mégis hogy néz ki? Nem úgy áll neked mint a modellnek? Azért modell a srác hogy neki jól álljon. Gondolom az anyag és a szín nagyban nem tér el.
Nyilván a profi fotós meg a monitor/telefon mutathat eltérést de azért olyan nagyon aligha más.
Ha meg igen akkor hajrá küldd vissza.
Erre írtm, hogy zsákbamacska. Egyszer vettem egy kabátot, képen vastagnak látszott, azt is írták, hogy téli, erre elég vékony volt...
Küldd vissza.
Küldd vissza.
Ne hasonlítsd magad a modellhez. Rájuk van igazítva. Sosem fog úgy állni egy ruha mint rajtuk...
Lehet végül az lesz ,hogy visszaküldöm..:/
Utolsó:Régebben engem is zavart ,hogy kiröhögnek,mert valóban vannak ilyen emberek.De mióta megfigyeltem,hogy azokon az embereken milyen ruha van,akik engem kiröhögnek ,valahogy nem érdekel..:)
Ebben mi a p_ncis?
Sok férfi tényleg egyhangúan tud gondolkodni kinézetet illetően.
Amúgy az ilyen nadrágok szinte csak a nagyon vékony-atlétikusabb, magas férfiakon állnak jól, öcsém ilyen alkat, hord is ilyet és jól áll neki. De ő tényleg modell alkat. Gondolom most beröfögnek páran, hogy biztos bzi, nem, nagyon szép barátnője van.
Mondjuk nekem már a fotóról látszik, hogy vékony az anyaga.
Mi a bajod vele? Nekem ilyenek vannak több féle szinben nagyon kényelmes, nem az a galingyázó bő öregapám stílusú amiken a hideg a sheggedig kúszik fel télen.
A sok köcsögre ne halgass aki p. Ni nadrágnak hívja mert van a nőknél a boyfriend stílusú ennek az ellenkezője aminél náluk lehetne mondani hogy fhasznaci meg homáros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!