Szerintetek gáz a melegítő+galléros póló+zakó?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen látom ezt(pl zara meg ilyenek) ezt a fajta öltözködést,van egy fekete elegáns trottyos nadrág,galléros fekete póló,és kék zakó. Pár helyre mentem a korosztályomból megszóltak hogy melegítő meg zakó? Szerintem nagyon jól néz ki,de pár ember nem ezt mutatja... Apukám is ugyan ebben a ruhában ment el esküvőre. Szerintem sportosan elegáns,vélemények? Szerintetek gáz?2017. okt. 30. 01:39
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes kommentet! De ha hiányoljátok a cipőt akkor egy sportos armani cipő az!
2017. okt. 30. 01:54
3/11 anonim válasza:
Küldj képet, így nehéz elképzelni!
4/11 anonim válasza:
Az ilyen armanicipòs sznoboknak teljesen megfelel ez az izlėsficamos öltözködės.
5/11 anonim válasza:
Elegáns trottyos nadrág? Melegítő zakóval? Aki így öltözik, annak fogalma sincs, mi az elegáns viselet. Ez igénytelen viselet.
6/11 anonim válasza:
Egy szandál-zokni kombót nem akarsz még felvenni mellé?
7/11 anonim válasza:
Mellé adidas cipő, kamu gucci napszemüveg és kamu befújt aranylánc, valami röhejes hajviselet és kész a szovjetblokkos telepi stílus, másnéven gopnyik.
8/11 anonim válasza:
Melegítő nadrág zakóval nekem nem tetszik.
Esküvőre pedig kifejezetten gáz.
Egyáltalán nem sportosan elegáns.
Akkor lenne sportosan elegáns, ha egy farmerrel vagy vászonnadrággal húznád fel.
Esküvőre pedig póló helyett ing kéne.
10/11 anonim válasza:
Borzasztó, persze ha neked tetszik... De én azt mondanám, hogy fel ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!