Fiúk! Ti felvennétek jogging nadrágot suliba egyetemre? Lányok szerintetek?
Figyelt kérdés
24/F2017. okt. 29. 20:29
11/20 anonim válasza:
Szerintem buliba sem való. De ha már a Pull and Bear oldalán vagy, találsz olyat, ami igen.
12/20 anonim válasza:
Sport vagy döglődés a fotelban otthon, erre való, utcára/buliba/ egyetemre minimum egy farmer
13/20 anonim válasza:
Sokszor voltam mar melegitoben egyetemen es kutyat nem erdekli, nekem viszont kenyelmesebb 12 orat abban ulni. Teszem hozza, hogy azert ennel sokkal igenyesebb.
14/20 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom mindenestre szerintem megveszem:)
2017. okt. 29. 21:33
15/20 anonim válasza:
Vedd meg, ha tetszik, de nagyon max tényleg lusta egyetemi napokra vedd fel. Egyébként vannak gumis derekú chinok is, amik sokkal szebbek, de kényelmesek ugyan így.
16/20 anonim válasza:
Ha a nők csupán a kényelemre hivatkozva megengedhetnek maguknak mindenféle szalonképesnek nem nevezhető göncöt akkor én férfiként miért ne vállalhatnám be ezt ha kényelmes...?!
17/20 anonim válasza:
Ennyiért már öltönynadrágot is lehet venni akciósan, igaz nem gyapjút, de bekevertet lehet. amikor felvetik egyes "férfiaknak", hogy ne öltözzenek már igénytelenül mindig az a válasz, hogy neki nincs pénze, aztán végén kiderül, hogy a cuccai többe kerültek, mint egy normális ing/nadrág/zakó szett pl.
18/20 anonim válasza:
Az meglehet utolsó csak pont a kényelemről van szó mint a kislányok esetében mikor ők is vadúl védekeznek ha megkérdezzük miért nem öltöznek csinin mert ők is a kényelemre szavaznak.
Amiket te leírtál az minden csak nem kényelmes
19/20 anonim válasza:
ha jó méretet vásárolsz és viszkóz/pamut anyagút sikerül találnod ennyiért, mert találsz, akkor nagyon is kényelmes viselet tud lenni. mindig olyanok fikázzák az igényes öltözködést akik évente egyszer vettek fel fekete nadrágot fehér inggel, mert az iskolai ünnepély ezt megkívánta. nembaj, legalább nekünk több igényes nő marad aki csinin öltözik.
20/20 anonim válasza:
Én nem értem oké hogy a farmer a megszokott de szerintem az ilyen nadrággal nincs semmi gond bár buliba azért ne vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!