Rendeltetek már a Zara.com ról?
Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki tud valami bíztatót mondani a Zara.com webshopról? A gondom vele az hogy csak kártyával lehetséges a fiZetés és nem tudom merjek bízni az oldalban? Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatosan és megosztaná azt nagyon megköszönném!2017. okt. 23. 23:26
1/6 anonim válasza:
Elég sokszor rendeltem.
Kétszer selejtes terméket kaptam és néha több, mint 1 hét a szállítás, de a visszaküldés minden esetben ingyenes. Más negatív tapasztalatom nem volt.
2/6 anonim válasza:
Szia! Rendeltem én is jópárszor :) kb. 4-5 munkanapba került míg a csomag megérkezett hozzám, közben folyamatosan tájékoztattak a rendelés állapotáról. Mindig Spanyolországból jött a csomag. Igényesen csomagolják, és hibátlan termékeket küldtek eddig. Én is féltem az elején, pont amiatt hogy előreutalással lehet csak fizetni, de absz. nem csalódtam.
3/6 anonim válasza:
Teljes mértékben megbízható, többször is rendeltem és nem volt semmi gond
4/6 anonim válasza:
Nálam is minden rendben volt mindig.
5/6 anonim válasza:
Sokszor rendelek. Nekem eddig minden oké volt. Legtöbb amennyit várnom kellett az talán 4-5 nap volt.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Miért ne mernél? Nem egy gagyi nevenincs oldal, hanem a hivatalos weboldalról van szó, olyan a minősége a ruháknak, mint az üzletekben. Vissza is tudod küldeni a cuccot, ha nem tetszik vagy nem jó a méret.
Én már többször rendeltem, küldtem is már vissza cuccot, semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!