Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy rockfesztiv...

Mit vegyek fel egy rockfesztiválra?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva megyek egy három napos rockfesztiválra. Persze minden nap hazajövök mert itt lesz a közelbe. Nem tudom mit vehetnék fel.. nem vagyok rocker, de imádom a rock zenét. Az egyik nap amikor a kedvenc együttesem lesz akkor persze abba a pólóba megyek, de a másik két nap nem tudom. Piros nadrág nagyon gáz lenne oda? És pólóba melyik szín lenne még odaillő? Azért tettem fel olyan hamar a kérdést hogy esetleg ha valamit még be kell szereznem legyen időm :) ja és lány vagyok :)
2010. máj. 29. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit akarsz.Tényleg.Hidd el a rockerek a legtoleránsabbak szerintem. A barátnőm egyszer rózsaszín lakk hellokittyben csápolt velem egy depi koncerten :DSenki nem szólta le :D
2010. máj. 29. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én sötétebb ruhákat vennék fel, de lehet, hogy tényleg mind1, de azért fura lenne ilyen feltűnő színekben látni valakit :D
2010. máj. 29. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ja és hova mész fesztiválra ? :D
2010. máj. 29. 20:36
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

amúgy Hanyi-parti fesztivál, Hevesvezekény :D

2010. máj. 29. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szija sztem piros nadrág fekete toppal fekete kihúzott szemek és mondjuk szegecses öv+karkötők. am akkor tényleg nem ezzel lesznek elfoglalva:D a rockerek tényleg nagyon jófejek de ha leszólnak törd be az orrukat:D najó nem de tényleg nemhiszem hogy zavarná őket:D jó szórakozást
2010. máj. 29. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
am meg nem attól függ a stílusod hogy hogyan öltözködsz az csak az emberek megítélése, a stílus fejben dől el ha fejben rocker vagy akkor is rocker leszel ha a New York-i divatot követed:)
2010. máj. 29. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem add önmagad.

Én miniszoknya, és rózsaszín atlétába ráztam a fejem a "fekete haverjaimmal" mégsem szólt be senki, sőt ... :D

M-L17

2010. máj. 30. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mind1, a rockerek az öltözékükért sosem nézték ki az embereket, akiken nem zenekarospóló volt :D amugy egy fekete ujjatlan bőven megteszi..:D piros nadrág meg megy hozzá. amugy meg azt vedd fel amibe jól érzed magad, ez a lényeg. :D
2010. máj. 30. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

piros gatya az szerintem nagyon állat

én kezdem kinőni a rocker korszakomat,

nem a ruha teszi a rockert,távolról sem, sőt, sokkal szánalmasabbak azok akik feketébe bújnak divatból holott közük nincs a dologhoz.

Én mondjuk elvből nem vennék fel olyan pólót amilyen koncertre megyek. 17f

2010. máj. 31. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó válaszolónak mondom,hogy nincs olyan aki kinövi az ilyet (: Vagy soha nem voltál rocker( esetleg csak divatból,vagy egy-két szám tetszett) vagy mindig is az maradsz. Egy disco-s ember se lesz hirtelen nagy rocker. Lehet,hogy megtetszik neki,de akkor se lesz az.
2010. jún. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!