Fiún fehér nadrág? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Lányok válaszát várom elsősorban.
Köszi :)
2017. okt. 18. 22:52
12/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted.
13/18 anonim válasza:
Nézz divatoldalakat, pl. bonprix.
14/18 anonim válasza:
Nem szeretem a fehér nadrágot senkin, de ha te szereted, akkor mi van. Láttam már nekem tetsző férfit fehér nadrágban, és akkor nem érdekelt a nadrág színe.
15/18 anonim válasza:
Már a szin is gond a fiúknál nem csak a feszesség mértéke egy ruhánál?
Ez már több mint vicces...
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, te ennyire igénytelen vagy, hogy nem figyelsz rá mit veszel fel?
Még jó hogy érdekel a színe. Bár 3 éve még én is ilyen voltam.
Meg ha érdekel, nem jön fel rám a feszes, mert túl vastag a vádlim ;)
2017. okt. 19. 14:33
17/18 anonim válasza:
Az nem igénytelenség hogy szeretem ha nem az elvárt öltözéket viselem és nem másoktól kérek engedélyt mint te ruhák viseletére.
Az meg csak mese hogy a vastag vádli miatt nem jön rád a skinny farmer , csupán igényes márkást kell választani mert az nem picit hanem nagyon nyúllik!
Nézd meg egyes nőknek milyen vastag a vádlijuk meg a combjuk, mégis találnak magukra nadrágot!
Talán mert nem bénák...
18/18 anonim válasza:
Ha úgy akarsz kinézni, mint egy pék, vagy egy orvos, akkor vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!