Nemrég próbáltam egy 40-es kabátot, ami kicsi volt rám. Végül úgy döntöttem, hogy megszeretném venni, viszont akkor már rendelném inkább. Szerintetek 42-es, vagy 44-eset rendeljek belőle? Főként az ujja, és a válla volt kicsi.
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 17:02
1/3 anonim válasza:
Ha éppen csak szűk volt akkor 42 ha nagyon akkor 44.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, a vállam, karom nem fér bele, de alul már bő, eláll mindenhol. Ez egy elcseszett szabásvonal, keskenyvállú körtékre. Ha nagyobbat rendelsz, az meg bő lesz alul. Inkább keress másikat. Nem könnyű.
3/3 anonim válasza:
Ha a 40 rád se jött szinte akkor 44, amúgy 42.
Mondjuk nekem volt már olyan, hogy az M nem jött rám. Az L kicsit nagy volt, aztán az XL alig volt nagyobb az L-nél és márkás ruháról beszélünk nem turkálóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!