Tudtok a Fjallraven Kankenhez hasonló táskát?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nézegetem a Kanken táskákat, de sokallok rá 20000-25000 Ft-ot, olcsóbb hamisítványt pedig nem szeretnék venni. Esetleg nem tudtok valami hasonló táskát/márkát, mefizethetőbb áron?2017. okt. 14. 15:16
1/3 anonim válasza:
Elég tömeg táska és szinte mindenki a hamisítványt veszi. Én semmi pénzért nem vennék ilyet.
Esetleg ezeket nézd meg: [link]
2/3 anonim válasza:
Nekem van és imádom. Egyszeri beruhazas...
3/3 anonim válasza:
30k volt a kankenem, imádom. Egyszerű beruházás, ahogy írta valaki előttem. Ha sokkal olcsóbbat veszel, akkor újra venned kell fél év után. Ha kankent veszel, az sokáig jó lesz. Mondjuk érdemes sötétebb színekben gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!