Ki mi alapján választ zoknit?
Figyelt kérdés
Ki mi alapján választja ki, hogy aznap milyen zoknit vesz fel? Például több színű és mintásak közül?2017. okt. 10. 20:27
1/8 anonim válasza:
Nem választgatok, ami jön, azt használom.
2/8 anonim válasza:
Én szeretem ha legalább árnyalatában egyezik a pólómmal. Nem kell egyszínűnek lenniük, de egy fehér pólóhoz sosem veszek fel sötét zoknit. Ez egy hülyeség nálam, de ez van.
3/8 anonim válasza:
Aminek megtalálom a párját.
De lehet, hogy az összeset oda kéne adnom valami szeretetszolgálatnak és vennem egymástól jól megkülönböztethető néhány félét, azokból meg sokat
4/8 anonim válasza:
Csak fekete zoknim van. Hidegben a vastagabb fekete zoknit veszem fel, melegben a vékonyabbat.
5/8 anonim válasza:
Én is a felsőm színéhez választok zoknit. Cipőben nem látszik, de cipő nélkül jól néz ki, igényes.
7/8 anonim válasza:
Kizárólag fekete ruháim vannak, így az összes zoknim is fekete. Azt hogy rejtett titokzokni, vagy normál stb a cipő dönti el.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!