Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet szaggatott farmert...

Hol lehet szaggatott farmert venni jó áron?

Figyelt kérdés
Mondjuk 7000 alatt. Szerintem túl vannak nagyon árazva, elkérnek értük 9-10 000 ft-ot. Hol találok jó áron?

2017. okt. 8. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szétszaggatom én neked ingyen is, és még le sem kell venned.
2017. okt. 8. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
H&M
2017. okt. 8. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

10 ezer egyáltalán nem sok.

Calzedoniaban jók vannak 12 ezer alatt.

Olcsóbban maximum kínai boltokban vannak.

2017. okt. 8. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 lehet neked 10 ezer nem sok, de a kérdezőnek igen és szerintem is drága, hisz egy szaggatott gatyáról beszélünk... Én neten szoktam venni használtam vagy turiban, vagy kiszaggatom magamnak. Néha olyan jól sikerül, hogy sokan azt hiszik, gyárilag ilyen. Bemegyek pl a h&m- be , megnèzem, ami tetszik, hogy van kiszaggatva és olyasmit csinálok. Kínaikban is vannak, de azok szerintem enm olyan szépek. De pl. h&m- be és hasonló boltokba is ki lehet fogni olcsóbb dolgokat, vagy Glamour napokon szerezd be esetleg, úgy olcsóbb.
2017. okt. 8. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindig úgy csinálom hogy veszek egy sima, nem szaggatott farmert, aztán szépen kisbicskával nekiállok :D

Olcsóbb is, meg nekem jobb érzés mert tudom hogy én csináltam

2017. okt. 29. 21:07
 6/6 igazamvan2 válasza:
New yourker, C und A vagy valami kínai bolt 5000 ért pl
2021. nov. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!