Szerintetek megvegyem ezt a cipőt? Esetleg valami hasonlót?
Erről lenne szó. Saját pénzből venném nem a szüleimén. Kb. 60€ ami 20k forint. Elég sok pénz, de nagyon tetszik és a. Vans minőségi terméket árul. A probléma az hogy nem találtam semmi hasonlót. Ha esetleg tudtok egy jól oldalt akkor megköszönném.
Általában nem szoktam magamra ennyit költeni és ha veszek is valamit akkor bűntudatom van ,hogy azt meg is sporolhatnám. Pedig eddig jó sokat spóroltam és úgy érzem hogy ezt tényleg szeretném,de ha oda erek hogy megteszem akkor elbizonytalanodok.
Szerintem nyugodtan vedd meg. Főleg, ha általában nem szoktál ennyit költeni magadra.
Nekem is van Vans cipőm és sztem abszolút megérte az árát, mert kényelmes, jól néz ki és sztem még 10 év múlva is bőven hordható állapotban lesz. (Nyilván nem járok benne hegyet mászni vagy deszkázni, szóval csak simán mászkálok benne a városban, úgyhogy ennek tükrében kell érteni azt a 10 évet). Tekintsd befektetésnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!