(Divatmániás) Lányok, örülnétek ha a barátotoktól egy Hunter gumicsizmát kapnátok ajándékba?
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 17:49
3/9 A kérdező kommentje:
Ezekszerint attól h egy lány odavan a divatért még nem biztos h ez tetszene neki?
2017. okt. 7. 18:48
4/9 anonim válasza:
3: a gumicsizma inkább praktikus mint divatos...
5/9 anonim válasza:
Ha fizetnének, akkor sem hordanék gumicsizmát. Legfeljebb ha horgászni mennék, az Antarktiszra, vagy valami bokáig érő sárba.
6/9 anonim válasza:
Nekem van Hunterem, egy évben 2-3x veszem fel. Amikor szakad az eső, és tudom, hogy sokat kell futkosnom aznap olyan helyeken, ahol nem biztos, hogy meg tudok állni autóval... Nagyon praktikus, és csinos is lehet megfelelő ruhákkal kombinálva! Hogy örülne-e neki, ezt mi itt nem tudjuk eldönteni, kérdezd meg tőle! :)
8/9 Sunshinedoll válasza:
Nekem már van egy, de én mondjuk normális közegbe használom: a sárba, falun, horgászni stb :D
Szeretem a divatot, de csak a városba, utcára nem kéne egy ilyen csizma.
9/9 anonim válasza:
Igen, mert itt napi szinten zuhog, de mintha dézsából öntenék.
De lényegében tökmindegy, mert bármelyik gumicsizma megteszi, hisz praktikum (= ne ázzak bugyiig) a lényeg, nem a "divat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!