Csak szerintem öltözködnek a lányok egyre fiúsabban?
Hát egy dolgot nem értek!
Ha olyan kényelmetlen a harisnya, tapadós nadrágok, passzentos ruhák na meg a tanga, akkor miért csak ezekbe látok szinte kivétel nélkül nőket az utcán???
Illetve mikor itt megkérdezték hogy ti csajok mit viseltek francia bugyit bagy tangát, a tanga nyert!?
Valahol sántít a dolog nem?
Amúgy én télen harisnyát hordok, amúgy meg passzentos farmert és érdekes mód nekem nem kényelmetlen.
Megkockáztatom hogy nyáron még a tanga is jobb mint főzni a heréket a boxerbe!
Ez is érdekes hogy a harisnya viselésnél eszükbe jut pár okosnak hogy a meleg nem jó a heréknek , de nyáron a nadrág alatt egy rövidnadrág már nem gond.... Érdekes ez is , ugye?
Csupán a többség dönt alapon gondoltam hogy annyira nem is lehet kényelmetlen a feszülős ruházat, azért mert itt pár nőnek sír a szája az még nem mérvadó!
Igaz kis getzitelep..?😃
Bent a fővárosba keresni kell az olyan nőt akin nincs harisnya vagy szűknadrág!
Akkor most mi is van itt? Szeretün kényelmesen öltözködni ?
Ok! Rendben, de akkor had me hidjem már el hogy laza bő cuccok a kényelmesek.
Ott vannak a leggingsek amit még otthon is viselik meg egy két izléstelen az utcán is, tehát ne mondja senki hogy a passzos ruhák kényelmetlenek.
A sporthoz a nők kivétel nélkül leggingset viselnek!
Erről ennyit.
Olyan ruhát amit előttem lévő írt nem is tudom hogy lehet felvenni mert egy passzos nadrágnak pont az a lényege , hogy rádnyúljon csak kívülről tűnik úgy mintha nem a mérete lenne.
A tangáddal meg vigyázz a mikróbacilusok nehogy a kis lyukadba vándoróljanak...😃
#13 tudod a sértegetéssel általában a saját gyengeségeit vetíti ki az ember értem én hogy f-szhiányod van na, megesik.
Azért nem mindegy hogy harisnya vagy leggings, az egyik egy passzentos de nem túl feszülős vékony pamut nadrág (bár magában utcára szerintem is ízléstelen) míg a másik egy műanyagból szőtt háló amit úgy feszítek magamra és a sima nylon szellőzése megegyezik egy nejlonzacskóéval kb
Ha olyan lenne egy harisnya szellőzésa amilyennek írtad akkor ennél a kérdésél minden válaszoló hülye hogy szereti viselni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Amúgy a passzos farmer is kényelmes mert jó anyagból készülnek és nem vastagok!
Én sértegetlek? Mintha te nem tennéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!