Hol lehet venni hosszú ujjú Ralph Lauren pólót bolti ár alatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy hosszú ujjú Ralph Lauren pólót feket színben fehér logóval de sehol sem találok ilyet. Néztem külföldi oldalakat, jófogást,vaterát voltam már a Premier Outletben is de nem jártam sikerrel. Valaki tud ilyen helyet ahol lehet venni bolti ár alatt? Olyan 10-12eft-ig gondoltam.2017. szept. 29. 22:27
1/5 anonim válasza:
Olyan 50 euró körül van, de kifoghatsz 25 euróért is. Parndorf-ba kell elutaznod a Designer Outlet Centerbe. Ott van Polo Ralph Lauren Outlet. Vonattal Budapestról egyszerű.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha ki utaznék se érné meg mert bele számolom az uti költséget és annyiért itt helyben is kapok és még utaznom sem kell :)
2017. szept. 30. 11:53
3/5 anonim válasza:
Turkálóban jártál már? Rengeteg márkás cuccok vannak szinte újonnan.
4/5 A kérdező kommentje:
Jártam már 1-2 helyen de konkrétan melyik turkálókra gondolsz? Én voltam már a Humana-ban, a Creamben, Hádában és van egy a Nyugati pu. felé a nevét nem tudom hiretelen de ott is voltam.
2017. szept. 30. 20:53
5/5 anonim válasza:
Igazából bármilyen turi jó, de többször kell menni. Az én városomban pl van egy ilyen nevesincs turi, és máskor találtam vadiúj Dolce&Gabbana zakót 200 ftért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!