Miért ilyen kevés az egyedi fiú?
Az emberek folyton egymást utánozzák, mert ahhoz, hogy a baráti kőr elfogadjon, ugyanúgy kell kinézned.
A nőknél is egymást utánozzák, vki kitalál vmi öltözetet, amit kedvel, akkor mások is leutánozzák, mert azt hiszik ez a normális.
Én idősebb vagyok férfi, de emlékszem gyerekkoromban is ugyan úgy öltöztem, mint más, picit másképp akartam öltözni, akkor a szüleim egyből elvetették.
Ahogy felnőttként se engedték, vagy nézték jó szemmel, ha másként akartam öltözni.
Extrémebb beállítottságú vagyok, de ha így járnék(2x kipróbáltam), akkor folyton nyaggatnak és kibeszélnek.
Sok ember ilyen gyerekes és álságos, egyből kigúnyolja aki nem ő vagy mint a tömeg.
Igen, ahogy az előző írta, tinédzserkorban a legtöbb ember pont nem egyedi akar lenni, hanem belleszkedni, egy közösség tagja lenni.
Később, mikor már több önbizalma van az embernek, akkor jobban 'mer'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!