Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni női terepmintá...

Hol lehet kapni női terepmintás nadrágot?

Figyelt kérdés
a sima egyszerű terepmintás nadrágra gondolok. már rengeteg boltot körbejártam, de még férfit SE találtam. valaki segítsen :( laza szabásút szeretnék, nem szűket.
2010. máj. 27. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vaterán van egy pár f@sza! szerintem csapj le rájuk, mert nagyon jó árban adják őket! szintén metalos, gondolom.? :)
2010. jún. 2. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Katonai boltba jó fazonúak vannak(női gyakorló meg alacsony derekú gyakorló is van amelyik kis férfiaknak meg nőknek van),onnan válassz, nem ez a szánalmas gagyi kínai amely mindenkin gázul áll szerintem. Méretekre vigyázz, mert pl mikor én vettem, nekem s-es kellett pedig alapjában M-L-es méret kell a magasságom miatt.
2010. jún. 2. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem a szánalmas gagyi kínaim 5 éve megvan, semmi baja, és nem áll szarul...és neme gy fesztivált és koncertet látott már:)
2010. jún. 2. 20:50
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a vaterás linket, és a többiek válaszát is. kinaiban már jártam, és ott EGY! XXXXL-es bélelt férfi terepmintás nadrág volt -.-"
2010. jún. 2. 23:22
 15/17 A kérdező kommentje:

később:

vaterán és teszveszen se találtam olyat ami a méretemnek megfelel :(

2010. jún. 3. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Pardon 20:50 mindig vannak kivételek:) Meg magamból indulok ki, hogy az enyém szétszakadt.
2010. jún. 4. 19:38
 17/17 A kérdező kommentje:
júúúj szereztem egyet :D nemrég mondták h most nálunk a kínaiba lehet kapni, gyorsan lecsaptam az egyikre :D:D
2010. jún. 6. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!