Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik az ilyen öltözet még...

Illik az ilyen öltözet még ebben a korban?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, szakadt farmer, mini szoknya, farmer dzseki magassarku cipõ vagy sport cipõ stb., derékig érõ haj néha kibontva viszont kevés smink.

Azt hiszem illene már egy kicsit más õltözetre váltani?!

2017. szept. 27. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Amiben jól érzed magad azt hord!:)
2017. szept. 27. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van.
2017. szept. 27. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyikkel sincs gond 33 évesen!

Csak ne napi szinten hordd a szakadt farmert meg a farmerdzsekit. Heti 1-2-szer, és akkor annak, aki ismer, tehát lát minden nap, mint pl. a kollégáid, nem az jön át, hogy túlzottan fiatalos a stílusod.

Mini szoknyát még 60 évesen is hordhatsz. Katalin hercegnő anyja is térd fölött érő szoknyákat hord. Ami térd fölé ér, az pedig már mininek számít.

2017. szept. 27. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én aztmondom ez teljesen rendben van. Bár tudom divat a szakadt nadrág de nem igazán tudom megérteni miért jó ezt viselni. A barátnőm imádja, sőt olyan szakadt farmerja is van hogy ezzel az erővel egy rongyot is magára vehetne mert szinte csak egy nagyon rövidnadrág rész az ami ép rajta a többi része mint amit szét szaggattak volna iszonyatosan ki van szakadva mindenhol ugye direkt vett ilyet nem is annyira olcsón és most hogy hűvösebb reggelek vannak inkább vesz alá egy harisnyát mint felvenne egy normális nadrágot. De ugye az ő döntése csak nekem ez picit magas miért jó egy ilyen nadrág. De mindenkinek a saját döntése. A barátnőm egyébként 31 éves, én 25 éves vagyok, és a barátnőm nyáron gyakran visel mini szoknyát, miniruhákat, jól áll neki, alakja meg van hozzá és miért ne hordaná?

Szóval itt nincs korhoz kötve ez szerintem.

Egyik munkatársnőm 48 éves igaz szakadt nadrágokat nem szereti, de nyáron gyakran visel miniruhákat két gyermekes anyuka létéra, és hozzáteszem nagyon csinos nőről van szó, tehát nem áll ez neki rosszul, és mivel korához képest egy bombázó, meg elég fiatalos szerintem teljesen rendben van ez. Egyébként egy átlag nőnek, vagy akár picit molettebb nőnek akármennyire is idős, nekik sem állnak rosszul ezek a fiatalos ruhák, sokat számít egyébként mit vesznek fel, sokat fiatalítja őket, és meglehetősen szépíti is. Szóval én azt mondom ha jól érzed magad nyugodtan viseld azt amit szeretnél, ne a korod alapján válassz ruhákat.

2017. szept. 27. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 27. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
Nekem csak a derékig érö hajaddal van bajom. Az egyáltalán nem szép. Vágasd le lapockáig, sokkal szebb, hidd el.
2017. szept. 27. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!