Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fatalpú svéd klumpák kényelm...

A fatalpú svéd klumpák kényelmesek?

Figyelt kérdés

Erre gondolok pl.:

[link]

Vagy inkább vegyek Scholl/Batz klumpát, aminek párnázott a talpa? Csak azokat meg hamar "kijárja" az ember, nem? Itthonra szeretnék venni valami kényelmeset.

2017. szept. 26. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell, hogy szokja a lábad, de utána elég kényelmes. Én régen nagyon sokszor ilyen klumpát viseltem. Volt idő amikor nagy divat is volt.
2017. szept. 26. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. szept. 26. 18:44
 3/8 A kérdező kommentje:
És nem csúszik a fán a talp pl. zokniban?
2017. szept. 26. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte csúszni fog, de idővel azt is meglehet szokni, vagy rájössz, hogy miképp viseld kényelmesen. Én nagyon szerettem, és most miattad (ami nem baj) kedvet kaptam, hogy vegyek magamnak egyet..:)
2017. szept. 26. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, és köszi szépen! :)
2017. szept. 26. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem nagyon kényelmetlen. nem tudok menni benne, nem hajlik a talpa, kemény, csúszik. lehet, h tényleg csak megzsokás kérdése, de mire megszokja az ember, addigra szétcseszi a lábát.

ha érzékeny a lábad, van vmi torzulásod, vékony a bőröd, akkor fatalpút ne vegyél.

2017. szept. 27. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Torzulásom nincs semmi, viszont eléggé érzékeny a lábam. Köszi, lehet, hogy meggondolom akkor. :)
2017. szept. 27. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ismerősöm rendelt magának erről az oldalról:

[link]

Ő nagyon kényelmesnek találja, zoknival, mezítláb is. Igaz, neki korábban is volt már.

2017. szept. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!