Crossdresserként hol tudnék ruhákat venni?
Én nem vagyok crossdresser, de imádom a full feszülős super skinny farmerokat, ami deréktól bokáig rám tapad, ugyanúgy mint a csajokra. Sajnos ilyet férfi farmerban nagyon ritkán lehet találni, így a női farmerokból szoktam válogatni.
Pár hete is pont egy ilyen farmerért mentem a boltba szétnézni, amikor már a bejáratnál kérdezte az eladó csajszi, hogy miben segíthet. Mondtam, hogy full feszülős sztreccsfarmert keresek magamra, mire ő segített keresgélni a férfi osztályon, persze eredménytelenül, mert csak bővebb szárúak voltak. Ekkor javasolta, hogy nézzünk szét a női osztályon is, és már ment is előre. Talált is nekem két jó gatyát, ami tetszett, ebből végül az egyiket meg is vettem.
Közben beszélgettünk is, és mondja hogy egy csomó fiú/pasi választja a női gatyákat, aki a feszes fazont szereti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!