Ha veszek magamnak egy pár ruhát úgy, hogy évekig nem hordom, vagy csak ritka alkalmankét, hány évig tartja a minőségét, vagy mennyi idő után kezd el megváltozni az anyaga?
Figyelt kérdés
Pl veszek egy inget, de csak egy évben kb 5x van rajtam, mennyi idő, vagy mosás után kezd el kifakulni meg bolyhosodni és stb?
Ugyanez cipőknél hogy van?
2017. szept. 24. 15:25
1/3 anonim válasza:
Ez nagyban függ a minőségtől és az anyagtól. Sajnos semmi sem tart örökké.
2/3 anonim válasza:
Nekem van Levis farmerem,kb 12 éve vettem,semmi baja,pedig hordom rendszeresen.Nike cipőm is,8 éve vettem.A márkás cuccok sokáig bírják.
3/3 anonim válasza:
Nekem a fehér blúzom volt ilyen. 14 éves koromtol 19 éves koromig hordtam(nem nőttem semmit, úgyhogy takarékos voltam :DD), ugyebár csak suli unnepségekre, egy évben max 6-7 alkalommal.Emlékszem, a tescoban vettem, F&F márkájú, talán ha 4000 forint volt, semmi extra, és bírta. Csak azért kellett kidobni, mert egy részen már besárgult, és semmi nem segitett rajta, de ha ez nem lett volna, még mindig jo lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!