Mi a különbség női és férfi cipő között? (42-es méret)
Figyelt kérdés
A kérdés adott. A termék oldalán 42-es méretet ír valamint nőinek tünteti fel a cipőt, van valami különbség a férfi 42-es méret és a női 42-es között? A BTH 27 cm mindkettőnél. Nike cipőről van szó.2017. szept. 23. 20:06
1/5 anonim válasza:
Biztosan van,ha feltüntetik, de nem tudom mi. Nekem van női és férfi 42 es,mindkettő jó l.
2/5 anonim válasza:
Ezért találták itt az elterjedt varázsszót hogy uniszex...😂
3/5 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló! Tudjuk mit jelent az uni, de a cipőn nem ez, hanem kifejezetten a férfi,vagy a női felírat szerepel. A Nikén legalábbis. Ennek próbál a kérdező utánajárni, hogy vajon,mégis mi lehet a különbség?
4/5 anonim válasza:
Kedves 3-as versenyző!
Pontosan itt oktattak ki ezzel kapcsolatban tőlem okosabb huszonévesek mikor szerintem fiú cipőt akart egy kislány magára tuszkolni.😌
5/5 anonim válasza:
Íme egy példa, itt is előkerül a varázsszó!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!